About Us
Το γυαλί στα χέρια μας είτε σε ρευστή είτε σε στερεή μορφή γίνεται πηγή έμπνευσης και δημιουργίας

Γερβασίου Γρεβενών 12, 18450, Νίκαια

+30 210.4913839

+30 210.4922795

+30 210.4251266

Follow Us

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ιστορία

Η Gavridis Glass δραστηριοποιείται στην εμπορία, την επεξεργασία και την τοποθέτηση του κρυστάλλου εδώ και 35 χρόνια. Συγκεκριμένα, το όνομα Γαβρίδης εισήλθε στον τομέα του γυαλιού το 1948, όταν ο Γιώργος Γαβρίδης ξεκίνησε να δουλεύει με την κοπή, την επεξεργασία και την τοποθέτηση του τζαμιού. Σε ένα μικρό εργαστήριο 60 τ.μ. έκανε τα πρώτα σχέδια με χάραξη πάνω στο γυαλί, χρησιμοποιώντας μικρά και πολλές φορές αυτοσχέδια εργαλεία. Αργότερα, κερδίζοντας όλο και μεγαλύτερο έδαφος στο χώρο, το εργαστήρι εξελίχθηκε σε βιοτεχνία με την επωνυμία “Γεώργιος Γαβρίδης – Κρύσταλλα & Καθρέπτες”, η οποία με τη βοήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και επιλεγμένων τεχνιτών, επικεντρώθηκε στον τομέα της οικοδομής που τότε ήταν σε άνθηση. Το μεράκι, η εργατικότητα και η ενέργειά του μεταφέρθηκαν στους δύο γιους του, Χρήστο και Παναγιώτη, που τον διαδέχτηκαν το 1980. Εκείνοι με τη σειρά τους προσέθεσαν την τεχνική γνώση, την επιστημονική κατάρτιση καθώς και τη φρεσκάδα των ιδεών τους, που αποτέλεσαν τη μαγική συνταγή της επιτυχίας της εταιρείας τους. Με νέα μεγαλύτερη επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία αναπτύχθηκε και μπήκε πιο δυναμικά στον αρχιτεκτονικό κλάδο. Συγχρόνως δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της κατασκευής του κρυστάλλινου επίπλου και στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Επιπλέον, επέκτεινε τις κτιριακές εγκαταστάσεις της και πλέον λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο, 2,000 τ.μ.

Η Εταιρεία

Στόχος της εταιρείας μας είναι η επιτυχία. Οι βασικές μας αξίες είναι η ακεραιότητα, η υπευθυνότητα, ο σεβασμός και η πρωτοπορία. Όραμά μας η συνεχής δημιουργία και εξέλιξη. Αυτά ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε με τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες μας.

Το τεχνικό και το σχεδιαστικό τμήμα ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις, όσον αφορά στην τεχνολογία καθώς και στις νέες τάσεις της μόδας. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελείται από αυτόματα μηχανήματα μαζικής παραγωγής και απόλυτης ακριβείας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, πάντα με προτεραιότητα την υψηλή ποιότητα αλλά και την ασφάλεια των κατασκευών σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

Για εμάς, οι πελάτες μας είναι πρωταγωνιστές και όχι μια απρόσωπη συναλλαγή. Αυτό επιτυγχάνεται επειδή οι αδερφοί Γαβρίδη βρίσκονται πάντα σε άμεση επικοινωνία μαζί τους και φροντίζουν τόσο το πριν, όσο και το μετά. Επιθυμούμε να είμαστε πάντα η πρώτη τους επιλογή και είμαστε υπερήφανοι, διότι οι πελάτες μας είναι η καλύτερη διαφήμισή μας.

Πρόσφατα στο δυναμικό της εταιρείας προστέθηκε και η τρίτη γενιά Γαβρίδη. Επιδίωξή της, η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας αλλά και η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας, αξιοποιώντας δύο σημαντικούς παράγοντες, καινοτομία και εξαγωγές. Η δημιουργικότητα και το έντονο νεανικό τους δαιμόνιο υπόσχονται μόνο ανοδική πορεία κόντρα των καιρών.